Candidatura Ateneu2021.cat

Anna Saura Miarnau
Anna Saura Miarnau

Anna Saura Miarnau

2a vocal Vocalia de Serveis als socis

Llicenciada en psicologia i pedagogia per la UB. Professora de psicopedagogia a la UAB en la Facultat d´Educació, i estretament vinculada a l’Associació Rosa Sensat i a L’Escola Activa.

Col·laboradora en la redacció de la llei de Protecció a la primera infància aprovada al Parlament de Catalunya

Terapeuta en dinàmica familiar i orientació escolar, experta en fracàs escolar i desenvolupament emocional.

Em formo i treballo al Departament de Psicologia i Psiquiatria de l’Hospital Sant Joan de Déu, en les primeres institucions de salut mental i amb els equips d’investigació en psicologia escolar.

Directora i creadora de l’Aula Visual a Televisió de Catalunya (TV3): programa educatiu basat destinat a proporcionar material pedagògic de treball dins l’àmbit escolar. Coordinadora de departaments educatius en diverses institucions públiques, amb col·laboracions amb el Govern de la Generalitat, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i l’OCUC, entre d’altres.

Creadora de l’AL-FAD, en el marc de l’entitat Foment de les Arts Decoratives (FAD).

Creadora i organitzadora del Primer Congrés de Cultura y Gastronomia Asiàtica a Barcelona.

Coordinadora i directora a Industria Alimentària per elaborar diferents programes educatius en alimentació i nutrició per a les escoles, elaborant materials pedagògics.

L’any 1997 entro al món de la restauració com a empresària. En l’axtualitat sóc la gerent-directora d’un establiment d’aquest ram a Barcelona.

Els meus dos àmbits de dedicació professional i laboral han estat enfocats i desenvolupats transversalment i s’han aplicat tant en el sector públic com en el privat.

Formo part de la candidatura de Genís Roca perquè crec que és un projecte i un equip amb un objectiu clar: modernitzar, dinamitzar i obrir l’Ateneu a la ciutat, al nostre país i a Europa.

De la mateixa manera, volem posar en valor al soci, aproximant-nos a les seves necessitats i preocupacions i per tal que l’Ateneu esdevingui efectivament un espai real de socialització.

Sóc sòcia de l’Ateneu per la seva transversalitat i la interrelació entre els socis, que faciliten l’intercanvi i l’aplicació de coneixements d’uns àmbits als altres. Les seves activitats multidisciplinàries obren el debat en temàtiques transversals.

En un moment històric com el present tinc ganes de participar i treballar en la construcció del nostre futur col·lectiu –cultural, econòmic, científic, polític, social i econòmic– en un espai de la societat catalana tan participatiu i democràtic com l’Ateneu i amb un capital humà tan important com el que s’atresora entre les parets del Palau Savassona.