El periodista Lluís Foix, l’arquitecte Oriol Bohigas i personalitats del món de la comunicació com Toni Soler o Eduard Voltas escenificaran avui el seu suport a la candidatura Ateneu2021.Cat, que aspira a convertir-se en l’equip dirigent de l’Ateneu Barcelonès en les eleccions del proper 16 de març. L’acte electoral tindrà lloc a partir de les 19,00 hores, a la Sala Oriol Bohigas de la docta casa, però culminarà amb una festa al jardí romàntic per potenciar el contacte entre els membres de l’equip i el socis de l’entitat.

Primer coneixerem tots els components de la candidatura Ateneu2021.Cat i les principals propostes que formulen per assolir la refundació digital de l’Ateneu. Però després de l’acte de campanya podrem xerrar distesament amb una copa a les mans i amb la bona música New Orleans del grup els Krokodillos. L’ambició i la serietat del projecte no estan renyides amb l’alegria ni amb la celebració, i els socis de l’Ateneu tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà els detalls del programa Ateneu2021.3

Tot això passarà divendres, 3 de març, a partir de les 19,00 hores a la Sala Oriol Bohigas, i a partir de les 20,30 hores al jardí de l’Ateneu. Aquest serà l’acte central de la campanya que impulsa Genís Roca a la presidència de l’Ateneu, amb un programa que posa per davant de qualsevol altra cosa l’atenció directa i personalitzada als socis de l’Ateneu. Recuperarem el ritme dels millors moments de l’entitat i connectarem, al mateix temps, amb la modernitat que ha deixat de banda l’Ateneu dels darrers anys. Divendres, per tant, serà un bon moment per transmetre a tots els socis de la casa l’entusiasme que ha dut l’equip de Genís Roca a construir el projecte que ara defensen i per al qual demanen el suport dels ateneistes.

L’eix de la candidatura és la capacitat de treball de tots els seus membres i la solvència de totes i cadascuna de les seves trajectòries personals i professionals. Però no és pas la lloança a les virtuts individuals de cadascun d’ells la idea que es transmetrà en l’acte, sinó la seva voluntat de treballar en equip, dedicant hores i esforços a la gestió d’una entitat que no necessita protagonismes individuals sinó dedicació, generositat i ambició per a la institució.

És per aquesta raó que la llista l’encapçala Genís Roca, expert en la transformació i modernització de tota mena d’organitzacions. Proposa un lideratge tranquil, en clau d’equip, pensat per a potenciar la diversitat i la complementarietat, allunyat de partidismes i amb la voluntat de recollir els interessos i opinions dels socis per traudir-los en realitats concretes.
Us esperem el divendres per omplir la Sala Oriol Bohigas d’ateneistes orgullosos de la tradició de la docta casa i enamorats de la modernitat. Ateneistes connectats insubornablement al país, i amb la vista clavada en el futur.